Khamis, 15 Julai 2010

Santapan Berbuka Puasaku yang perghhh..x hengat!

Assalamualaikum....
hehehe....inilah menu berbuka puasa ku semalam (15 Julai 2010)...awalnya pan nk g KFC jer memandangkan supirku nk dtg jemput aku balik lambat lagi,huhu..ingat plan awal sebelum plan nk g KFC tu aku nk masak...dalam kepala otk time tu nk masak "ayam goreng tempoyak cili padi" hahahah...best jer kalo dapat masak.

Itulah dijadikan cerita x jadi nk masak sbb kena g beli bahan2 dulukan...so kerana itu kena guna plan B lah..,makan jer kat KFC dengan menunya heh *dinner plat hot & spicy ( 3ketul dada ok) + air oren bikarbonat + Cheezy wedges + ice-cream sundae cup tu....pergh kompom terangkat...
hurm sebenarnya mengidam banyak benda semalam. Al-maklumlah puasakan...nafsu pun macam2.

Petangnya tu, tgah otw balik mengidamlak bontot aym panggang...nyum2dah lame x pkena menu favourite tima aku stay kat Vista angkasa dulu2. Supirku plak yg x penah makan bend alah tu selamba kata x ada jua benda alah tu sekitar area pasar malam mane yg dia penah p... hampeh betul mamat tu.

Jalan punya jalan..jeng3x.. kat area jln kepong tu ada lah pasar malam yaehh!! aku ajak lak...aku kate kalo g pasar mlm x yah lgi g KFC. hah ambik ko rayuanku berhasil....survey2 hasilnya itulah menu di dalam pic tu..hehehh....makan x hengat dunia. lepas tu mmg macam ular sawa uols!..hehhe.. oklah ChOw ChIn ChOw!!!!!!!!!!!!!!.

2 ulasan:

  1. terliur la kat buah yang berduri2 tu..hehhe

    BalasPadam
  2. heheh,..terliur kena tggu musim ler nampaknyerr.

    BalasPadam